Volendam van het Zuiden 2018 breekt alle records in Gemert

GEMERT – De 9e editie van Volendam van het Zuiden brak zondag alle records Het evenement werd gehouden op het plein van het zonovergoten Boerenbondsmuseum in Gemert. “Zoveel bezoekers heeft het Boerenbondmuseum nog nooit op een dag gehad”, geeft Pedro van den Elzen namens de organisatie aan. “Een van de doelen van dit evenement is om verschillende leeftijdscategorieën in het Boerenbondsmuseum te hebben en dat is helemaal geslaagd. Volgens Van den Elzen waren er rond de 1500 bezoekers. Volendam van het Zuiden had een internatione line-up met George Mccrae , Laura van den Elzen met Mark Hoffmann en Dave Vermeulen als bekendste namen. Van 12:00 uur tot 20:00 uur traden de verschillende artiesten bij tourbeurt op. Zij namen het publiek mee op een muzikale tijdreis. “Dat Gemert weet hoe het een feestje moet bouwen ervoeren bezoekers en vrijwilligers van het museum. Ik wil een groot compliment uitdelen aan iedereen die geholpen heeft om dit festival tot een succes te maken. Op dus naar volgend jaar, de 10e editie van Volendam van het Zuiden. Dan zal er natuurlijk flink uitgepakt gaan worden, want dit Gemerts dorpsfeest smaakt naar meer.”

Foto's:


vvvvvvvvvvvvv00000