Multimediastudio voor jongeren in Gemert

GEMERT-BAKEL – Jongeren uit de gemeente Gemert-Bakel kunnen vanaf het najaar in een studio aan eigen muziek-, video- of foto-producties werken. Wethouder Wilmie Steeghs opent op 4 september om 16.00 uur de nieuw ingerichte multimediastudio in de kelder van KunstLokaal. Zij doet dat samen met de Jongerenwerkers van de Levgroep en directie van KunstLokaal

Waar nodig kunnen de jongeren ondersteuning inroepen bij het verwezenlijken van hun mediaprojecten. De studio is ingericht met de modernste software en de nodige hardware om producties naar een hoger niveau te tillen. Met dit project zetten de Jongerenwerkers en KunstLokaal in op talentontwikkeling op diverse disciplines binnen de media. Alle jongeren van Gemert-Bakel kunnen met hun idee├źn terecht bij team jongerenwerk van Levgroep. De jongerenwerkers gaan dan plannen hoe een project het beste aangepakt kan worden. Jongeren die hun eigen liedjes beats, cd, videoclip of fotokunst willen maken zijn van harte welkom. Via piet.snijders@levgroep.nl, 06-40492137, directie@kunstlokaal.net of 0492 362 075 kan meer informatie worden verkregen.

Foto's:


0