Samen sterker in de regio

GEMERT-BAKEL – Gemert Media en DAS Publishers gaan samenwerken op advertentiegebied. Peelbreed adverteren wordt daardoor makkelijker en aantrekkelijker.

Als adverteerder uit het verspreidingsgebied van het Gemerts Nieuwsblad heeft u nu de mogelijkheid om tegen scherpe tarieven uw advertenties door te plaatsen in het Weekblad voor Deurne, Peelbelang en ’t Contact. Andersom is dat voor adverteerders uit het verspreidingsgebied van DAS Publishers mogelijk in het Gemerts Nieuwsblad Midweek en Weekend. U kunt daardoor effectief een groter deel van de Peelregio bereiken, met nieuwsbladen die lokaal marktleider en geworteld in de samenleving zijn. Is uw interesse gewekt? Neem dan contact op met Gemert Media (0492-371111, verkoop@gemertsnieuwsblad.nl) of DAS Publishers (0493-352600, info@daspublishers.nl) voor meer informatie.

Foto: Rob Vlemmings (Gemert Media) en John van Veggel (DAS Publishers) bezegelen de samenwerking.

Foto's:


0