Nieuw seizoen Literair Café Gemert

GEMERT-BAKEL – Dinsdagavond 25 september gaat het 19e seizoen van het Literair Café van start. Bibliotheek De Lage Beemden organiseert weer acht bijzondere literaire avonden.

Tijdens deze avonden leert men de mens achter de schrijver kennen. De schrijver vertelt over zijn werk en er is volop interactie met het publiek. Iedereen die plezier beleeft aan boeken en lezen is van harte welkom.
Lieve Joris is de eerste gast van de reeks boeiende ontmoetingen. De andere gasten van dit seizoen zijn Sonja Barend, Tessa de Loo, Arno Kantelberg, Thomas Verbogt, Murat Işik, Nina Polak en Esther Verhoef.
De eerste literaire avond is op dinsdag 25 september van 20.00 tot 22.00 uur in de Eendracht in Gemert. Alle andere avonden vinden plaats op donderdag. Kaartjes à € 9,- zijn online verkrijgbaar via de website van Bibliotheek De Lage Beemden en van de Eendracht Cultuurhuis. Op de avond zelf zijn de kaartjes te koop aan de kassa voor
€ 10,-, en voor jongeren tot 18 jaar voor € 2,50. Voor één bedrag is een jaarkaart te koop die toegang geeft tot alle avonden. Meer informatie staat op www.bibliotheeklagebeemden.nl.

Lieve Joris opent het nieuwe seizoen van Literair Café Gemert.

Foto's:


0