Nog een paar nachtjes slapen

BOEKEL – Het aftellen is begonnen, nog een paar nachtjes slapen en het is weer tijd voor ons feest van het jaar! Wat 15 jaar geleden begon tijdens de opening van ons vernieuwde St. Agathaplein is ondertussen uitgegroeid tot Boekels grootste feest van het jaar, BoeCult XL! Het muziek- en cultuur programma voor zowel zaterdag als zondag is ondertussen bekend. Heb jij je favoriete artiesten al gemarkeerd?

We zetten graag even alle informatie voor jou op een rij, zodat jij zeker niets hoeft te missen van alle feestvreugde.

Boekels Bierkruien en Lokale bands

Natuurlijk gaat Boecult zaterdag knallend van start! En zoals je al hebt gehoord gebeurt dit groots met de allereerste editie van het Boekels Bierkruien. Een heerlijke stukje Boekelse competitie en natuurlijk, zoals de naam al zegt allemaal om de winst van zoveel mogelijk gratis pilsjes! Dus heb je je nog niet ingeschreven? Snel, het kan nog net! Lees alle details op www.boecult.nl/boekelsbierkruien en schrijf je direct in!
Natuurlijk is er ook gedacht aan iedereen die de strijd dit jaar toch nog even niet aan durft. Je bent namelijk ook van harte welkom om je favoriete strijders te komen aanmoedigen, om heerlijk mee te zingen en te swingen op de beste nummers van onze lokale bands. Zij zullen namelijk de hele avond zorgen voor een uitgebreid programma vol heerlijke hits!
Zaterdag 25 augustus BoeCult XL
18:30 uur Boekels Bierkruien
20:30 – 21:15 Aplous
21:15 – 22:00 Off Limits
22:00 – 22:45 One Dollar Quartet
22:45 – 23:30 Repop
23:30 – 00:15 Simone and Friends
00:15 – 01:00 The Skills

Kunst, Straattheater en Muziek op zondag 26 augustus

Na de heerlijke start op zaterdag staat er natuurlijk ook op zondag weer een uitgebreid programma voor je klaar. Zo kun je lekker rondstruinen op onze kunstmarkt, waar weer ontzettend veel mooie werken te bewonderen zijn. Wandel vervolgens zeker even door richting het park. Want hier wachten de meest bijzondere, grappige en prachtige acts op je. Met weer een uitgebreid programma vol straatartiesten mag je het dit jaar zeker niets missen. Check snel onze programma folder met alle tijden en optredens, zodat je er zeker van bent dat niets aan je voorbij gaat!
Natuurlijk staat er op zondag 26 augustus ook een uitgebreid muziekprogramma klaar voor jong en oud op het hoofdpodium. Bij deze het hele programma voor je op een rij:
11:00 – 12:00 Openluchtmis
12:15 – 13:15 ‘t Boekels Kwartierke
13:45 – 14:30 Dikdakkers
15:00 – 15:30 Anita Meyer
16:15 – 17:45 BZB
17:45 – 18:15 Broadway Brass
18:15 – 18:45 Soul of Gospel
18:45 – 19:15 Broadway Brass
19:30 – 21:30 PROOST!
Dus komt dat zien, komt dat zien tijdens BoeCult XL. Toegang is het hele weekend GRATIS! Ben je er al bij tijdens de openluchtmis? Denk er dan aan zelf een prettige stoel of bankje mee te nemen.
Je kunt BoeCult trouwens nog steeds gemakkelijk sponsoren door het inleveren van je lege flessen bij de SuperCOOP in Boekel. Dus wil jij er aan bijdragen BoeCult ook de komende jaren gratis toegankelijk te houden, laat t/m september je emballage geld uitkeren aan BoeCult. Dan weten we zeker dat je dit prachtige feestje nog jaren kunt komen bezoeken.

Foto's:


0