De Kleine Zeemeermin in De Eendracht

GEMERT – Na vele wereldberoemde sprookjes te hebben omgetoverd tot succesvolle musicals, presenteert Van Hoorne Entertainment alweer haar elfde sprookjesvoorstelling: De Kleine Zeemeermin De Musical. Op zaterdag 22 september wordt een Try-Out gegeven in Cultuurhuis De Eendracht in Gemert.

De Try-out in Gemert biedt bezoekers de kans om mee te duiken in het eeuwenoude verhaal van de Kleine Zeemeermin die verliefd wordt op de knappe mensenprins. Sita, die eerder de rol van Rapunzel en Assepoester vertolkte, is nu te zien als de lieve Kleine Zeemeermin met haar prachtige staartvin en wonderschone stem. Ook het populaire tovenaarsduo Titus en Fien, gespeeld door Michael van Hoorne en Esther van Santen, reist mee naar de betoverende wereld onder water. Zoals altijd zorgen zij weer voor een flinke dosis aanstekelijke humor en hi-hilarische scènes voor jong én oud. Het publiek vaart mee op de swingende muziekgolven naar de kleurrijke onderwaterwereld in dit gloednieuwe, spetterende sprookje voor de hele familie.
Diep, heel diep in de oceaan, tussen het prachtige koraalbos en de vriendelijke vissen woont de Kleine Zeemeermin. Met haar golvende rode haren, zeeblauwe ogen en schitterende stem is ze het oogappeltje van haar vader, de koning. Op een dag, bij een hevige storm, redt het mooie zeeprinsesje een knappe mensenprins van het zinkende schip. Op slag wordt ze verliefd en wil ze niets liever dan bij hem zijn. In haar magische bol heeft de gemene tovenares Fien alles gezien en gehoord. Samen met haar man Titus bedenkt ze een listig plannetje… Zal de Kleine Zeemeermin de prins ooit weer zien?
Kinderen kunnen verkleed naar het theater komen en zo meedoen aan de Sprookjesverkleedwedstrijd. Ze maaken dan ook nog eens kans op een sprookjesachtig prijzenpakket. Na afloop van de voorstelling kunnen zij met alle acteurs op de foto tijdens een uitgebreide meet & greet en kunnen ze nog even lekker dansen bij het Onderwaterbal.

Van Hoorne Entertainment – De Kleine Zeemeermin (try-out)
Cultuurhuis De Eendracht
Zaterdag 22 september, 15:00 uur
Kaarten à € 15,00 via www.eendracht-gemert.nl

Foto's:


0