03 september 2018

Een gezond lichaam en een ontspannen geest

BOEKEL – Kracht, kalmte en vitaliteit dat is wat Chi Neng Qigong (Chinese Yoga) voor mensen doet. Door het uitvoeren van eenvoudige en sierlijke oefeningen uit werk je actief aan je gezondheid en levenskracht. De oefeningen zijn gemakkelijk te leren voor iedereen. Wil je ook gezond bezig zijn met je lichaam en tegelijk een ontspannen mind kom het zelf ervaren.

Proeflessen Boekel

Maandagmiddag 22 oktober 13.30 tot 15.00.
donderdagavond 25 oktober 20.00 tot 21.30.

Na een proefles weet je direct wat Chi Neng Qigong jou te bieden heeft. De meeste cursisten voelen al heel snel het rustgevende effect en de toenemende vitaliteit. Ga je langer door met deze prachtige Chinese bewegingsleer dan komt er vooral zelfinzicht en bewustwording bij. Lees op www.yishi.nl de ervaringen van cursisten en hun gezondheidsverbetering.

Balans

Chi Neng Qigong ondersteunt je gezondheid bij uiteenlopende klachten, slaapproblemen en mentale of fysieke vermoeidheid. Je bent lichamelijk bezig en je focus is gericht op de beweging. Hierdoor ontspannen lichaam en geest, je ademhaling wordt dieper en rustiger, je laat spanningen los en Qi (energie) gaat weer stromen. Spieren en gewrichten worden soepel en je lichaam krachtig. Je komt in balans en kunt beter met stress omgaan.

Basis

In 7 lessen leer je de basis. Hierna kan je thuis verder met een cd of je volgt gevorderden lessen. Kosten e 100 incl infomateriaal. De lessen worden gegeven door Dimphy van Alphen, geschoold in Europa en China. Zij is tevens lichaamsgericht coach en familie opsteller. Informatie en aanmelden: www.yishi.nl of 0492321562.

Yishi
Bezuidenhout 10
Boekel

Foto's:


0