22 september 2018

Kortjakje op school

GEMERT – Ken je Kortjakje? Van altijd is Kortjakje ziek? Omdat ze elke dag ziek is (behalve op zondag) kan ze nooit naar school. Misschien gaat het volgende week wel een beetje beter zodat ze het toch eens kan proberen.

Bij hoge uitzondering dan. Ze zou heel graag eens op bezoek gaan bij de scholen in Gemert-Bakel! Samen met een paar andere rare snuiters van jeugdtheater Carrousel wil Kortjakje in het kort laten zien wat er allemaal met haar aan de hand is. Ze droomt zo raar… Ze wil nooit gaan slapen omdat ze ’s nachts vaak een beetje bang is. Vooral voor het donker. Als je zo moe bent en wakker wilt blijven hou je dat niet vol… Soms val je dan ineens “per ongeluk” tóch in slaap en dan beland je dus in een rare droom. Dat gebeurt steeds bij Kortjakje. Zij droomt dat ze op zoek moet naar de zon, want die is verdwenen. En onderweg komt ze allerlei wonderlijke (gekke) wezens tegen… Op woensdag en vrijdag komt Jeugdtheater Carrousel even langs op de basisscholen om het probleem met jullie te bespreken. Als Kortjakje tenminste niet ziek is… Gaan jullie haar helpen?
Laat je meeslepen in het kleurrijke verhaal van Kortjakje en kom op 6, 7, 12, 13 of 14 oktober naar Cultuurhuis De Eendracht in Gemert. De voorstelling is zonder pauze en duurt ongeveer een uur. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.eendracht-gemert.nl

Foto's:


0