Naar simultaanpremière documentaire over Bakel

BAKEL – Op zaterdag 29 september gaat de documantaire Aan de Andere Kant van regisseur Willem Timmers in première op het prestigieuze Nederlandse Film Festival in Utrecht. Speciaal voor inwoners van Bakel wordt een busreis georganiseerd, inclusief diner, ticket en borrel.

In Aan de Andere Kant blijken de dorpsbewoners van Bakel in Brabant en Bakel in Senegal meer met elkaar gemeen te hebben dan enkel hun dorpsnaam. De observerende documentaire beantwoordt de vragen ‘Wat houdt Bakelnaren bezig?’ en ‘Hoe is hun Bakel?’.
Bakel en de Bakelnaren schitteren op 29 september niet alleen in Utrecht op het witte doek. De documentaire wordt tegelijkertijd vertoond in het Senegalese Bakel. Na de vertoning van de film zal door middel van een live-verbinding contact met Senegal worden gelegd. Dat Bakelnaren de kans om met elkaar in gesprek te gaan.
Tickets, zowel voor het complete arrangement (vervoer van en naar Bakel, diner, premièreticket en borrel, als voor de première alleen, zijn te bestellen via www.copperviews.com/aan-de-andere-kant-premiere.

Foto's:


0