21 september 2018

Wie kent wie: foto’s uit de Collectie Duppen

GEMERT – Vader en zoon Jan en Joop Duppen hebben meer dan een halve eeuw mensen gefotografeerd in Gemert en omstreken. Honderden rolletjes en filmpjes zijn bewaard gebleven en worden door Heemkundekring De Kommanderij Gemert gearchiveerd. Om te kunnen vaststellen wie er op de foto’s staan wordt de hulp van de lezers van het Gemerts Nieuwsblad ingeroepen. Lezers die iemand op de foto herkennen mogen zich melden in de Heemkamer. De Heemkamer is gevestigd in de Latijnse School in de Ruijschenberghstraat en is geopend op dinsdag, woensdag en donderdag van 9.30 tot 16.00 uur. Dan is er ook gelegenheid om andere mappen met foto’s uit de verzameling van Duppen in te zien. Mensen die het niet lukt naar de Heemkamer te komen en toch een naam willen doorgeven kunnen dit doen via een e-mail naar fotoduppen@heemkundekringgemert.nl met vermelding van het fotonummer, het nummer van de persoon op de foto (bijvoorbeeld: foto D-GL 238 nummer 8 is mevrouw X.) en de eigen gegevens, zodat eventueel contact kan worden opgenomen. De foto’s zijn ook bij te bestellen (in de originele kwaliteit, zonder nummertjes). Dit kan op woensdagavond in de Heemkamer.

D-R 329-13 HKK N

Foto's:


0