Winterpleinfestijn op Gemert Mert

GEMERT – De schaatsbaan van het Winterpleinfestijn gaat op zondag 9 september in de verkoop tijdens Gemert Mert. Ook dit jaar is er een prijsvraag in samenwerking met het Gemerts Nieuwsblad. Onder de juiste antwoorden worden drie passe-partouts verloot.

Door het kopen van een stukje schaatsbaan (een meter ijs kost 10 euro, een halve meter 5 euro) wordt men ‘vriend van het ijs’ en krijgt men een eervolle vermelding op de website van het Winterpleinfestijn. Op deze manier wil Stichting Winterpleinfestijn tijdens Gemert Mert op een ludieke manier het evenement promoten en voor extra inkomsten zorgen, want het organiseren van een evenement van deze omvang kost veel. Stichting Winterpleinfestijn kan gelukkig elke keer rekenen op mooie financiële bijdragen van de Gemert-Bakelse ondernemers, waar de organisatie heel erg blij mee is, maar iedere vorm van extra inkomsten is welkom om een beter en nog leuker evenement te kunnen organiseren. Dit jaar alweer voor de achttiende keer.

Passe-partout

Op de stand van het Winterpleinfestijn tijdens Gemert Mert, nabij Bruna Wijn in de Kerkstraat, kan nu alvast een passe-partout gekocht worden. De normale prijs is € 20,00, maar tijdens de jaarmarkt is dat € 15,00. Om van deze lagere prijs te kunnen profiteren is het wel nodig om een recente pasfoto mee te nemen.

Passe-partouts voor het Winterpleinfestijn zijn vanaf november, tegelijk met de intocht van Sinterklaas, te koop voor € 20,00. Verkoopadressen zijn de VVV winkel aan het Ridderplein en het Boerenbondsmuseum. Het Winterpleinfestijn begint op zaterdag 15 december en duurt tot zondag 6 januari 2019. De eerste week staat in het teken van schoolschaatsen. Daarvoor worden zoals elk jaar alle basisscholen van Gemert-Bakel uitgenodigd. Kinderen die met hun schoolklas willen komen schaatsen kunnen er dus maar het best voor zorgen dat hun school zich aanmeldt.

Vrijwilligers gezocht

Tevens kunnen mensen zich aanmelden als vrijwilliger voor de ijsbaan. Zonder de vrijwilligers kan de ijsbaan niet. Het gaat van mensen die zich toezicht willen houden op de baan tot nieuwe bestuursleden. Aanmelden kan bij de kraam op de jaarmarkt of via Info@winterplein.nl. (Advertoral)

Foto's:


0