Club Loyal opent zaterdag 6 oktober in Gemert

GEMERT – “Afgelopen zomer werd ik op Aruba en Curaçao in het uitgaansleven meegenomen op de tropische eilanden in diverse clubs. Waarom kunnen we in Gemert jongeren die bijzondere ‘experience’ niet bieden?, dacht ik.”

De ogen van Koen van Thiel, de nieuwe manager van Brasserie De Keizer, flonkeren als hij erover praat. Samen met broer Bart gaat hij stappen in Gemert op een ander level brengen. “We zitten met De Keizer op een van de mooiste plekjes van Gemert, er zijn regionale deejays die een trendy feestje kunnen bouwen, en er zijn genoeg jongeren die in dit schitterende dorp op zoek zijn naar verandering. Met exclusieve flessen champagne, Belvedère en natuurlijk een VIP-deck, gaat Club Loyal van start. Echt stappen in stijl. Stappen in het nachtleven van Gemert. Onze Ridderzaal maakt plaats voor CLUB LOYAL.”

1e Loyal Out op 6 oktober

De voorbereidingen voor de ‘First Loyal Out’ op 6 oktober in Club Loyal zijn in volle gang. De Ridderzaal is de afgelopen weken helemaal binnenstebuiten gekeerd. Alles ademt dan het trendy clubgevoel. Jongeren vanaf 18 jaar willen we die eerste avond iets laten beleven wat tot nu toe in de regio ontbreekt. Iedereen voor een avond ‘Loyal life VIP’. Verzeker je dus van een plek want vol is vol. Speciaal voor deze openingsavond champagne bij binnenkomst en maken Daniel Dex en Rewind Soundsystem de avond compleet. En: de entree is gratis!

Elke zaterdag Club Loyal

Vanaf 6 oktober wordt het nachtleven Club Loyal life. Elke zaterdag van 23.00 tot 03.00 staat Koen en zijn team klaar om jou de nacht van je leven te bezorgen. Het nachtleven in Gemert nieuwe stijl. Je maakt kennis met de hete tracks van lokale deejays.
Volg onze ‘countdown’ van Club Loyal op Facebook en Instagram en gebruik de nieuwe Brandit app in Club Loyal.(Advertorial).

 

 

Foto's:


6