Clubkampioenschappen St. Hubertus Gemert

GEMERT – De voorbereidingen voor de selecties van Kring Helmond voor dit najaar seizoen zijn in volle gang. Diverse amazones van Paardensportvereniging St. Hubertus uit Gemert namen actief deel aan verschillende dressuurwedstrijden. Aanstaande zondag 14 oktober staan de jaarlijkse clubkampioenschappen op het programma waarbij verschillende teams van St. Hubertus strijden tegen andere teams uit de regio. Daarbij is het de bedoeling dat een team een dressuurroef laat zien. Daarnaast zijn de viertallen weer van de partij en wordt er gesprongen. Tevens komende verschillende leden aan start bij de cross. Dit alles zal plaatsvinden in Merselo.

Uitslagen paarden en pony’s

Boekel: Kl. Z1 Angelique van Lankveld met Athletic Star 4e 60,06%; Kl. B Larissa van Lankveld met G-star 2e 211 pnt. en 4e met 190 pnt.
De Mortel: Kl. B Robin van Haandel met Pleun 1e met 199 punten; Kl. L1 Robin van Haandel met Pleun Klasse 1e met 199 punten
Uden: Kl. L1 Robin van Haandel met Pleun 188 punten, met Geomaris 186 en 184,5 punten
De Mortel: Kl. L1 Robin van Haandel met Geomaris 201 punten
Pony’s Uden: Kl. B Suzanne Koenen met Snowflake 2e met 211 punten

Larissa van Lankveld en G-star.

Foto's:


0