Gemert op eigen veld tegen Alphense Boys

GEMERT – Gemert neemt het komende zondag voor eigen publiek op tegen Alphense Boys. Slagen de zwartwitten erin ook de zesde achtereenvolgende overwinning te boeken? De wedstrijd op sportpark Molenbroek begint om 14.00 uur.

Alphense Boys is een nieuwkomer in de hoofdklasse B en dus een onbekende voor Gemert. De ploeg uit Alphen aan de Rijn eindigde vorig seizoen als promovendus op een zevende plaats in de hoofdklasse A. In de jaren daarvoor bivakkeerde Alphense Boys in de eerste klasse.
Alphense Boys is een vereniging met zo’n duizend leden. De equipe wordt geleid door Hein van Heek, die sinds deze zomer trainer is op sportpark De Bijlen. De seizoensstart is een beetje wisselvallig: nederlagen tegen Unitas, Groene Ster en Meerssen, gelijke spelen tegen Minor en IFC en een overwinning op Leonidas.
De ploeg wil een stabiele plek in de middenmoot en gaat proberen om Gemert het vuur aan de schenen te leggen. De zwartwitten zijn zeker voor eigen publiek favoriet en willen de uitstekende serie een vervolg geven. Of Willem den Dekker en Dennis Groen van de partij zijn, is nog afwachten.

Foto's:


0