09 oktober 2018

Musis Sacrum Bakel naar EK Majorette

BAKEL – Dominique Joosten en Rowie Verbakel van Musis Sacrum Bakel gaan van 11 tot en met 14 oktober naar de Europese Kampioenschappen Majorette in Kroatië. In maart hebben zij op de Nederlandse Kampioenschappen brons behaald en daarmee zijn ze geplaatst voor dit EK. In de periode na het NK hebben ze hard getraind en veel wedstrijden gedraaid, waarbij ze goede resultaten behaalden. Met deze voorbereiding zijn Dominique Joosten en Rowie Verbakel er helemaal klaar voor om op het EK hun beste beentje voor te zetten. Dinsdag 9 oktober zullen ze per bus richting Kroatië gaan. Vrijdags mogen ze de jury hun routine met het thema inbraak laten zien. Zondags is de prijsuitreiking. Vlak hierna zullen ze in de avond weer vertrekken naar Nederland.

Foto's:


0