09 oktober 2018

Win combitickets Festyland en Heerlijk Hemelrijk

REGIO – Met Festyland op 12 en 13 oktober en het familiefeest Heerlijk Hemelrijk op zondag de 14e is Volkel even het centrum van de festivalwereld. Het buitenseizoen wordt afgesloten met een wel zeer gevarieerd programma: Nicky Romero, Miss Montreal, Lil Kleine, Golden Earring, Kraantje Pappie, veel uiteenlopender kan een programma niet zijn. En jij kunt erbij zijn.Gemerts Nieuwsblad mag vijf keer twee combinatietickets voor Festyland/Heerlijk Hemelrijk Festival weggeven.

Om kans te maken op deze tickets, moet je antwoord geven op de volgende vraag. Kraantje Pappie werd geboren in de buurt van Rotterdam, maar is toch vooral bekend als een Groniningse rapper. Hij volgde er de middelbare school en woont er nu. Tussendoor woonde hij wegens een sportcarrière even elders. Om welke sport en welke stad gaat het. Stuur je antwoord uiterlijk donderdagochtend 11 oktober aanstaande 09.00 uur naar lezersactie@jgemertsnieuwsblad.nl.nl. Vermeld bij je antwoord ook je naam, telefoonnummer, leeftijd en woonplaats. Winnaars ontvangen per mail bericht. Gegevens worden alleen voor deze actie gebruikt en na afloop vernietigd.

Foto's:


0