02 november 2018

De Gemertse Houthandel is thuis in hout

GEMERT- Veel op voorraad, snelle service en Scandinavische kwaliteit. Van direct afhalen tot maatwerk op bestelling voor de professionele gebruiker en zelfbouwer. Van enkel exemplaar tot duizenden stuks: De Gemertse Houthandel is thuis in hout.

 

Steeds meer bouwers kiezen voor kwaliteitshout, omdat het duurzaam product is dat warm en natuurlijk oogt. Daarvoor hoef je niet ver van huis.De Gemerts Houthandel is een jonge onderneming die stoelt op meer dan dertig jaar vakkennis en ervaring. Michiel Beekmans is het gezicht van het bedrijf. Hij wordt bijgestaan door Geert Kuypers. Hout zit hen in de genen. “We zijn tussen de krullen geboren.” De grootvader van Michiel is de grondlegger van houthandel De Strooien Kist. Dit jaar is hij in de voetsporen van opa Harry getreden en voor zichzelf begonnen. Vertrouwd met het ondernemerschap staat Geert hem met raad en daad bij. “We zijn allebei opgeleid tot machinaal houtbewerker, dus weten waarover we praten. Voor ‘een goei stukske hout’ en een deskundig advies ben je ons aan het juiste adres.”

Bouwhout

De Gemertse Houthandel is hét afhaalcentrum voor bouw- en aftimmerhout in de regio.  De vestiging aan de Amer 27 in Gemert is zes dagen per week geopend, van maandag tot en met vrijdag van 07.00-18.00 uur en op zaterdag van 08.00 tot 13.00 uur. “Je kunt dus al vroeg bij ons terecht en daardoor ‘s ochtends op tijd aan de klus beginnen.”

Bestellen

Bestellen kan eenvoudig en snel via www.degemertsehouthandel.nl. “De voorraad is groot, dus je grijpt zelden mis.”

Maatwerk

Voor maatwerk is het wel verstandig om eerst te bellen (06-15688037) of te mailen (info@degemertsehouthandel.nl). Bouw- en aftimmerhout kan in overleg gezaagd en gebracht worden. “De lengte en de breedte kan naar wens aangepast worden. Ook levering van halffabrikaten, zoals raamwerk, wanden, plinten, een lichtstraat voor een overkapping of stelkozijnen op maat is mogelijk.”

Garantie

De Gemertse Houthandel is sterk in sterk hout. “Wie veel bouwt weet: je hebt hout en hout. Wij kiezen bewust voor kwaliteit: oerdegelijk Scandinavisch hout dat we zelf importeren en dat FSC- en PEFC-gecertificeerd is. Want als je bouwt of verbouwt dan doe je dat niet voor een paar maanden. Daarom staan we garant voor hoogwaardige houtproducten, deskundig advies en optimale service. Mits volgens de meegeleverde beschrijving verwerkt, geven we op veel plaatmateriaal vijftien jaar garantie.”

De Gemertse Houthandel, Amer 27 5422 VP Gemert. Tel: 06-15688037. E-mail: info@degemertsehouthandel.nl. Website: www.degemertsehouthandel.nl.

Foto: Geert Kuypers en Michiel Beekmans van De Gemertse Houthandel.

Foto's:


D