(Ethisch) hacken: positief of negatief?

GEMERT-BAKEL – Tijdens de Week van de Mediawijsheid wordt jong en oud de vraag gesteld: ‘Heb jij het onder de duim?’. In dit kader heeft Bibliotheek De Lage Beemden op donderdag 22 november ethisch hacker isACK uitgenodigd voor een lezing.

IsACK vertelt hoe ethisch hackers te werk gaan en wat hun motivatie en doel is. Hij ondersteunt zijn verhaal met veel voorbeelden, anonieme anekdotes en diverse onderzoeken die hij gedaan heeft. Het wordt een interactieve lezing, inclusief tips en trucs, onder andere over veiligheid.
De lezing over ethisch hacken vindt plaats op donderdag 22 november van 19.30 tot 21.00 uur in het Digipunt in Bibliotheek Gemert en is bedoeld voor volwassenen. De toegang is gratis, al wordt vooraf aanmelden via www.bibliotheeklagebeemden.nl op prijs gesteld.

Foto's:


0