Gemeenteraad Gemert-Bakel handhaaft standpunt N279

GEMERT-BAKEL – De gemeenteraad van Gemert-Bakel houdt unaniem vast aan een N279 met 2×2 baans langs het kanaal tussen Veghel-Helmond en geen Lange Omleiding om Dierdonk door het buitengebied van Bakel. Bart van Oort (Dorpspartij) presenteerde namens de raadsfracties een brief met deze strekking die aan de Provinciale Staten (PS) verstuurd wordt.

De fracties in PS moeten een besluit nemen over het voorstel van het provinciebestuur voor de reconstructie N279. Gedeputeerde Staten opteert wel voor de Lange Omleiding en wil de weg nog niet verbreden. Bedrijven Kontakt Gemert-Bakel (BKG) heeft de statenleden uitgenodigd om op 23 november naar Gemert-Bakel te komen om toe te kunnen lichten waarom lokale ondernemers, overheid en inwoners voorstander zijn van een 2×2 baans N279. (Lees de volledige brief in de papieren versie van het Gemerts Nieuwsblad).

Foto: Bart van Oort.

Foto's:


M