Gemert wint van JVC

GEMERT – Gemert heeft de vriendschappelijke wedstrijd tegen JVC dinsdagavond gewonnen. De ploeg van Reinald Boeren, deels met spelers die niet wekelijks een basisplaats hebben, klopte de Cuijkenaren met 4-2.

De ruststand op sportpark Molenbroek was 3-1. Gemert kwam op voorsprong door een treffer van Ralf Kemper. JVC maakte gelijk, maar nog voor rust legde Gemert de basis voor de zege met twee doelpunten. Jasper Lalisang zette zijn team weer op voorsprong, Thijs Fonken maakte er 3-1 van. In de tweede helft deden beide ploegen nog een duit in het zakje. Thijs van Pol scoorde (4-1) en derdedivisionist bepaalde de eindstand op 4-2.
De zwartwitten hebben komend weekeinde vrij en gaan zich vervolgens voorbereiden op de topper tegen GVV Unitas, op zondag 18 november op het eigen sportpark Molenbroek.

Thijs van Pol (foto: Frans Brzoskowski)

Foto's:


V