Gerard van Maasakkers in De Eendracht

GEMERT – Veertig jaar geleden schreef Gerard van Maasakkers zijn eerste liedje. ‘Hee gaode mee’ werd een groot succes en het was de start voor een bloeiende carrière. Al snel ging zijn eerste plaat ‘Komt er mer in’ 25.000 keer over de toonbank. Na Brabant volgde de rest van het land en Van Maasakkers werd een naam in de Nederlandse muziekwereld. Hij volgde altijd zijn eigen koers; prijzen als de Gouden Harp (2007) en twee keer de Annie MG Schmidtprijs (2011 en 2013) waren de erkenning.
Op zaterdag 15 december brengt Van Maasakkers zijn show ‘40 jaar liedjes’ naar De Eendracht in Gemert. Voor dit theaterconcert maakt hij een keuze uit de 13 platen die hij opnam en dat gaat een mooie, intieme avond opleveren met veelkleurige liedjes en anekdotes. Van ontroering naar uitbundigheid en weer terug. Al 40 jaar lang.

Gerard van Maasakkers – 40 Jaar Liedjes
De Eendracht – Theaterconcert
Zaterdag 15 december 2018, 20:15 uur
Kaarten à € 20,00 (inclusief pauzedrankje)via www.eendracht-gemert.nl

Foto's:


0