Huiskamerconcert De Mortel

DE MORTEL – Bij B&B Pastorie in De Mortel staat een huiskamerconcert op de agenda. Op zondag 9 december treden Factor 5 en slagwerkers Stan Leenders en Rens Rutten op.

Faktor 5 verzorgt het komende optreden in de reeks Pastorie-huiskamerconcerten. Het eerste optreden was verfrissend en het enthousiasme en de muzikaliteit van een indrukwekkend niveau. Daarom gaan ze op 9 december op herhaling. Dat doet Factor 5 deze keer met een extra optreden van Stan Leenders en Rens Rutten. Ook zij hebben vaker opgetreden en wat opviel was hun grote talent. Hun marimba ademt prachtige klanken en deze slagwerkers halen op bekende concoursen prijzen met hun grote muzikaliteit.
Het belooft een bijzonder mooie middag te worden. Het huiskamerconcert begint om 15.00 uur en de entree is gratis.

Rens Rutten.