HV Tremeg organiseert Schoolhandbaltoernooi

GEMERT – Tremeg organiseert in de kertsvakantie opnieuw een groot schoolhandbaltoernooi. Afgelopen weken zijn ter voorbereiding op alle scholen handbalclinics gegeven door Tremeg. Op woensdag 4 januari wordt gestart met een handbal-instuif voor alle kinderen van de groepen 3 en 4 van de basisscholen in Gemert, De Mortel, Handel en Elsendorp. Op deze ochtend kunnen ze kennis maken met de handbalsport. Kinderen die in groep 3 of 4 zitten en zin hebben in een sportieve ochtend van 10.00 tot 12.00 uur in de kerstvakantie hebben nu de kans.
Op die zelfde dag, maar dan in de middag, organiseert Tremeg een handbaltoernooi voor alle kinderen van groep 5/6 en 7/8 vanaf 13.00 uur. Scholen kunnen zich opgeven met een of meerdere teams.
Ter voorbereiding zijn er gratis oefentrainingen. Deze zijn op woensdagmiddag 12 december van 14.30 tot 16.30 uur in Sporthal Molenbroek te Gemert. Aanmelden hiervoor is niet nodig. Iedereen kan gewoon binnenlopen in sportkleding en zaalschoenen.
Voor vragen kan contact worden opgenomen met Mark van den Heuvel (0492-319289, 06-27508388, markenpeggy@hotmail.com) of met Huub Verhoeven (0492-361320, huubverhoeven@live.nl) of via tremeginstuif@gmail.com.

Foto's:


0