Kerstvoorstelling De Magische Muziekdoos

HANDEL – Fanfare St.Cecilia, Slagwerkgroep en Toneelgroep De Kleine Kern uit Handel brengen samen de kerstvoorstelling ‘De Magische Muziekdoos’.

‘De Magische Muziekdoos’ draait om een mysterieuze muziekdoos die Clara van haar opa als cadeau krijgt op kerstavond. Maar over de herkomst van de muziekdoos vertelt opa een bijna niet te geloven verhaal. Zo zou de muziekdoos vroeger iedereen blij en gelukkig maken…. Droom en werkelijkheid zijn moeilijk uit elkaar te houden. Precies middernacht – als de klok twaalf keer slaat – is het gedaan met de rust en raken ze de muziekdoos kwijt aan een gemenerik. Hoe zal dit af gaan lopen?
Janice Bongers heeft het script gemaakt voor de kinderen van De Kleine Kern. Fanfare en Slagwerkgroep zorgen voor de muzikale omlijsting, waardoor er een prachtige voorstelling gepresenteerd zal worden op zaterdagavond 15 december. Het muzikale verhaal wordt vanaf 19.30 uur verteld in Dorpshuis De Bron in Handel. Vanaf 19.00 uur zal een voornamelijk uit jeugdige muzikanten bestaand ensemble het publiek al in de sfeer van de avond brengen met een muzikaal optreden rond de vuurkorf bij de ingang van De Bron.

De repetitie voor het stuk de Magische muziekdoos.

Foto's:


0