Staten Brabant voor 2×1 N279 met Lange Omleiding

DEN BOSCH – Provinciale Staten is in meerderheid akkoord met het Provinciaal Inpassingsplan (PIP) voor de N279. Dat gaat uit van een weg met 2×1 rijstroken en een Lange Omleiding door het buitengebied van Bakel. Het pleidooi van ondernemend en politiek Gemert-Bakel voor een N279 met 2×2 rijstroken zonder Lange Omleiding vond onvoldoende gehoor.

 

 

Foto's:


p
  1. Niek Knapen zegt:

    Dat was voorspelbaar en een gevolg van te lang en ondoordacht overleg. Deze gehele aanpak is bij voorbaat mislukt. Te veel mensen denken dat je alleen maar met de stroop en lobby aanpak dit zou kunnen verwezenlijken. Weer blijkt dat niet te werken, als zaken echt belangrijk zijn en dat was dit onderwerp zeker moet je alles of niets spelen en het aansturen op een escalatie anders krijg je in Ambtenaren land niets voor elkaar. De mensen die het initiatief nemen, wat een goede zaak is, zijn vaak niet de mensen die het moeten uitvoeren maar die zouden het in vertrouwen moeten overdragen aan mensen die de escalatie aangaan en niet alleen maar tot behoefte hebben aan belangrijke afspraken en avondjes/middagjes van huis zijn in fijn gezelschap. Maar doelgericht met een vechters mentaliteit daaraan is behoefte om zaken voor elkaar te krijgen.