De Koning Tegelhandel; service, een ruim aanbod en betaalbare kwaliteit

ERP – Persoonlijk advies en een uitgebreid assortiment scherp geprijsde kwaliteitstegels. De Koning Tegelhandel in Erp heeft alles in huis om zowel particulieren als professionals precies die tegel te bieden die het beste bij hun wensen past.

Door Siel Peijs

“Ik heb het liefst dat de mensen naar hier komen”, zegt eigenaar Twan de Koning van De Koning Tegelhandel in Erp. “Zodat ik een gesprekje met ze kan voeren. Dan leer je de mensen kennen en weet je wat bij ze past. En kan ik het beste advies geven.”

De Koning Tegelhandel, gevestigd op de Bussele 20 in Erp, is gespecialiseerd in de verkoop van alle soorten vloer- en wandtegels. Zowel particulieren als professionele klanten kunnen in de ruim opgezette showroom terecht voor badkamerbetegeling, een woonkamervloer of de achterwand van een keuken. Vensterbanken en keramische terrastegels maken het assortiment compleet. Die showroom opende afgelopen september, vertelt De Koning. En dat biedt klanten veel voordeel: “Ik heb twee jaar een winkel gehad in het centrum van Erp. Maar die werd te klein. In deze showroom kan ik de tegels veel beter presenteren. Mensen kunnen grote vlakken zien. Dat geeft meteen een heel reëel beeld.”

De Koning betrekt zijn tegels zelf uit Italië, Spanje en Portugal. En ook dat biedt voordelen: Daardoor kan ik heel scherp inkopen.” Zelf heeft De Koning een voorkeur voor Italiaanse tegels, vervolgt hij: “De kwaliteit is uitstekend, het design is prachtig en ze zijn betaalbaar. Maar het is een kwestie van smaak. Spaanse tegels zijn kwalitatief ook goed. Ze zijn alleen wat rustiger vormgegeven. Als mensen een rustige vloer zoeken kan dat dus ook een goede keuze zijn.”

De Koning Tegelhandel richt zich puur op de verkoop van tegels. “Maar”, geeft de eigenaar aan, “we kunnen natuurlijk wel meedenken. We werken samen met een aantal goede tegelzetters.” Het inmeten van tegels doet De Koning desgewenst wel zelf. Dat kan vanaf de bouwtekening, maar ook ter plekke. De service strekt dus verder dan de verkoop van tegels alleen, geeft De Koning aan: “Ik ben flexibel. Op afspraak is de showroom bijvoorbeeld ook ’s avonds open. Zodat mensen rustig kunnen rondkijken op een moment dat het ze uitkomt. Ik wil mijn klanten een persoonlijk gevoel geven. Maar wel met een zo breed mogelijk aanbod aan tegels. En tegen een scherpe prijs, natuurlijk.”

De Koning Tegelhandel

Bussele 20

5469 DT Erp

0413-432005

info@dekoningtegelhandel.nl

www.dekoningtegelhandel.nl

Foto's:


d