21 januari 2019

Fun Run 2019 over kasteelterrein Gemert

GEMERT – Fun Run Gemert gaat in 2019 over het kasteelterrein. Organisatievoorzitter Frank Vermunt maakte dat zondag bekend tijdens een feestelijke bijeenkomst voor sponsors en vrijwilligers in ‘t Ridderhof.

Van de redactie

Een recordaantal deelnemers stond vorig jaar aan de start van Fun Run Gemert. Het succes krijgt een vervolg op 5 en 6 oktober 2019. De leukste en ludieksteobstakelrace van de regio gaat op zaterdag van start met een Team Challengeplus Afterparty en sluit zondag af met de Family Challenge.

“Het parcours van de Team Challengewordt uitgebreid en gaat over het kasteelterrein”, onthulde Vermunt. “We zijn blij dat kasteelbewaarder Bas van de Laar van BL Huisvesting hieraan mee wil werken. Zo zetten we Gemert-Bakel nog meer op de kaart als attractieve en uitdagende gemeente.”

Fun Run Gemert is een sportief evenement zonder winstoogmerk dat gedragen wordt door lokale vrijwilligers en sponsors. De obstakelrace start en finisht op evenemententerrein De Schabbertin Gemert.

Vrienden, familie, clubgenoten, kennissen, buren of collega’s schrijven zich als team in voor de Fun Run zaterdag. Tijdens de Team Challengegaan zij met minimaal vier en maximaal zeven personen de strijd aan met een uitdagend parcours, vol opblaasbare stormbanen en water-/modderobstakels. Deze teamprestatie wordt beloond met de eeuwige roem en een spetterende Afterparty.

De Fun Run zondag staat ook dit jaar in het teken van de jeugd en families. De Albert Heijn Gemert Family Challengeis een leuke compacte run voor het hele gezin met diverse obstakels.

Meer info: www.funrungemert.nl.

Foto: Fun Run Gemert komt terug.

Foto's:


f