Goed begin van 2019 voor De Korfrakkers

ERP – Na twee weken rust stond de uitwedstrijd naar Swift op het programma voor De Korfrakkers uit Erp. De wedstrijd werd op 13 januari gespeeld in het Limburgse Velden.

De Korfrakkers kwam al binnen vijf minuten op een voorsprong van 0-3. Vervolgens werd er door beide partijen gescoord, maar kwam Swift dichterbij tot de 4-5. Dit was echter maar van korte duur want vervolgens liep De Korfrakkers uit naar 4-8. Voor rust gaven de Limburgse dames nog even wat tegengas waardoor de ruststand 7-9 werd.
Na de rust werden er al gauw vijf rake Erpse schoten gelost en kreeg Swift juist moeite met het vinden van de korf. Vijf minuten voor tijd werd het 10-20 door een mooi schot van invalster Lisa Hendriks. De concentratie zakte bij de Erpsen vervolgens iets weg, maar de winst was binnen. Met een uitslag van 13-20 zijn de punten mee naar Erp gegaan.
Hierdoor staat De Korfrakkers ongeslagen op een gedeelde eerste plaats, maar met één wedstrijd minder op de teller. De gestaakte wedstrijd tegen Prinses Irene van 23 december zal dinsdag 22 januari worden overgespeeld.

Foto's:


0