Wethouder opent kunstgrasveld Milheeze

MILHEEZE – Het kunstgrasveld in Milheeze is officieel geopend. Ondanks het slechte weer van zondag werd onder belangstelling van vele Millusse mensen de opening door wethouder Inge van Dijk zondag verricht.

Van Dijk benadrukte de mooie samenwerking van de vier plaatselijke verenigingen die dit samen tot stand hebben gebracht Er is voor dit veld een nieuwe vereniging in het leven geroepen waarvoor een zeskoppig bestuur is samengesteld. Na deze mooie lovende woorden en het lintje officieel te hebben doorgeknipt ging iedereen weer snel naar binnen en kon er binnen verder nagekletst worden. Heel mooi hoe de verenigingen hier samen kwamen.

Nu kan de jeugd van Milheeze hier gebruik van maken en kan er volop gespeeld gaan worden op dit mooie kunstgrasveld waarvan in de avonduren er straks weer in de weekenden zowel korfbal als voetbal hier ook gaat spelen/trainen. Helaas was de vertegenwoordiging van de jeugd zondag minder groot dan gehoopt, terwijl er een heel mooi spellencircuit voor hen klaarstond in de schitterende accommodatie van handboogvereniging St. Willibrordus die onderdak boden voor deze mooie middag. Dus de kinderen die er waren hebben hier gretig gebruik van gemaakt.

 

Foto's:


ii0