KunstLokaal staat zaterdag op zijn kop

GEMERT – Zaterdag wordt het een drukte van belang bij KunstLokaal in Gemert. De hele dag zijn er workshops, zoals gitaar, piano, accordeon, trompet, saxofoon en nog veel meer mini lesjes. Bezoekers kunnen die volgen op zaterdag 2 februari.

Nieuw is ook de cursus Moderne Dans die gegeven wordt door Vive Massar. Naast ballet en jazzballet wordt het aanbod van KunstLokaal nog vollediger met Moderne Dans. Vive is een nieuwe dansdocent naast Sylvia en Rita. Je kunt zaterdag moderne dans ook combineren met een workshop ballet en jazzballet en zo proeven en kijken wat er bij jou past. Een andere combinatie met een demoles muziek, musical of beeldende workshop kan ook. ’s middags mogen de jongeren en volwassenen met workshops proeven van ons mooie aanbod. Schuilt er in jou een DJ, Popgitarist of iets anders? De nieuwste rage komt uit de USA overgewaaid: dance voor mannen. Geen flauwekul, maar vervang je Squats met plié’s, en ervaar hoe goed dit is voor je lichaam terwijl je ook creatief uitgedaagd wordt. Nieuwsgierig? doe gewoon een klein lesje mee en ervaar hoe het is. Deze les wordt weer door Rita Vogels gegeven. Ontdek KunstLokaal in alle vormen, ook met lessen keramiek, klei, glasblazen en bijvoorbeeld fotografie. Kijk op onze website voor een totaal programma of neem even contact op. Wij zorgen dat het ‘menu’ feestelijk aangekleed wordt. Alle deelnemers aan deze dag krijgen een voucher met 10% korting indien ze daarna als nieuwe cursist een bestaande of nieuwe cursus volgen bij KunstLokaal tot de zomervakantie. Je klunt ook ene proefabonnement nemen voor 10 lessen met 10 procent korting. genoeg redenen om zaterdag even langs te komen en een Kunstmenu met vier workshops (of twee dubbele) te nemen voor slechts € 9,90. (Advertorial).

Foto's:


0