Laura van den Elzen zingt bij gala sportkampioenen Gemert-Bakel

GEMERT-BAKEL – Laura van den Elzen en Mark Hoffmann zingen de sportkampioenen uit Gemert-Bakel toe op maandag 14 januari tijdens de huldigingsavond in de Eendracht.

De Gemertse Laura van den Elzen en Mark Hofmann uit Duitsland treden vaak samen op en zijn in de countrymuziek inmiddels sterren geworden. In Duitsland spelen ze regelmatig voor een groot publiek op diverse festivals en evenementen. Ook in de rest van Europa is het publiek erg gecharmeerd van deze twee countrysterren. Op 14 januari komen zij in de Eendracht in Gemert de Gemert-Bakelse sportkampioenen en het publiek verblijden met hun muziek. Tijdens deze avond worden de kampioenen van Gemert-Bakel gehuldigd en worden ook de sportman, sportvrouw, sportteam en sportvrijwilliger bekend gemaakt.
Belangstellenden zijn van harte uitgenodigd om deze avond bij te wonen en de sportkampioenen toe te juichen. De zaal gaat om 19.00 uur open, het programma start om 19.30 uur en de entree is gratis.

Foto's:


0