Nieuwe Aldi in Bakel

BAKEL – De Aldi in het centrum van Bakel krijgt een volledig nieuwe indeling en interieur. De supermarkt groeit naar circa 1.000m2 winkelvloer. Dit betekent dat Aldi op de huidige locatie aan de Dorpsstraat 54 In Bakel weer een nieuwe fase ingaat met een nieuwe Aldi-formule

Aldi stelt: “De nieuwe winkel krijgt meer sfeer, een betere routing en aandacht voor vers en gemak. Eén van de elementen is bijvoorbeeld de uitrol van bake-off, maar ook biologisch assortiment wordt toegevoegd. Het wordt een lichtere, frissere winkel met een grotere focus op versproducten.”

Het bedrijf Hoofzaken is eigenaar van het woon-winkelcomplex aan de Dorpsstraat 54-62. Er zijn nog twee andere winkels gevestigd, te weten Rubor (woonvloeren) en Kei Leuk (klein meubels, brocante en curiosa). Sinds 2007 heeft Aldi een vestiging in Bakel. In 2015 heeft Hoofzaken de complete voorgevel van de Supermarkt ver-vangen zodat ook de buitenzijde klaar is voor de nu geplande vernieuwing aan de binnenzijde van de Aldi.

Michiel van Hoof, directeur Hoofzaken, stelt: “met Aldi investeren we opnieuw in de toekomst van de vestiging in Bakel. Samen zetten we weer een stap om klanten optimaal te bedienen. Het is fantastisch om te kunnen constateren dat de ondernemers vertrouwen hebben en investeren in het centrum van Bakel. De Stem Van Bakel, de Gemeente Gemert-Bakel en de Bakelnaren zien daarmee het resultaat zien van hun inspanningen van de afgelopen jaren.“

Naar verwachting vindt de ombouwoperatie in het voorjaar plaats. Aldi zal zijn klanten informeren over wat dit betekent voor de opening van de supermarkt. (Advertorial).

Foto's:


0