Overwinningen BC Bakel Best

BAKEL – Badminton Club (BC) Bakel heeft nu al de eerste overwinningen in 2019 binnengehaald. Op zaterdag 5 januari deden Dennis Verbakel en Quinten Flohr mee aan het Start-Best Toernooi in Best. En met succes.

Beiden hadden zich ingeschreven voor de onderdelen herendubbel U17 en herenenkel U17, en wisten in de hoogste jeugdklasse een fantastische prestatie binnen te halen. Gedurende de wedstrijden werd er met nylon shuttles gespeeld en daar wisten zowel Dennis als Quinten veel raad mee. Zij wisten zich prima staande te houden en dat resulteerde uiteindelijk in drie uitstekende overwinningen. Hierdoor werden zij de winnaar in de poule herendubbel U17.
Daarnaast moesten Dennis en Quinten flink aan de bak bij de herenenkel. Quinten was ingedeeld in Groep A en bezegelde zijn twee partijen met een overwinning. Dennis zat in Groep B en ook hij wist de twee partijen op zijn naam te zetten. Omdat de winnaar uit Groep A en Groep B tegen elkaar moesten strijden, kregen de toeschouwers een geheel Bakelse eindfinale te zien. Dit resulteerde in een driesetter die miniem verschil werd gewonnen door Quinten: 21-16, 16-21 en 21-19.

Foto's:


0