Plattelandshotel in Boekel

BOEKEL – Vanaf mei zijn de spelers van Toneelclub Boekel alweer volop aan het oefenen voor het nieuwe blijspel ‘Plattelandshotel het Reekalfje’. Het belooft weer een heel komisch en mooi blijspel te worden.

Het verhaal speelt zich af in een knus hotel op de Veluwe. Dit plattelandshotel wordt gerund door Dolf en Dieuwertje en heeft een bijzondere aantrekkingskracht op enkele families. Als gasten verblijven hier onder andere Lenie en Johan de Witt, waarvan iedereen denkt dat ze in Griekenland op vakantie zijn, dus vragen ze of ze onder een andere naam in het hotel mogen verblijven. Meneer van Santen, de werkgever van wie hij de reis naar Griekenland kreeg aangeboden, kiest dit hotel uit voor een slippertje. Peter, hun zoon, wil zijn nieuwe vriendin het romantisch hotelletje, waar hij vroeger met zijn ouders altijd naar toe ging, laten zien. Verder treffen de toeschouwers hier mevrouw Futselaar met haar zoon Renee en Helène Waterman die op zoek is naar een gast. Ook komt er nog bezoek voor een hotelgast waar diegene niet zo blij mee is. Bij dit alles is er maar één die zijn hoofd koel houdt; en dat is Dolf.
De voorstellingen zijn te zien op zondag 20 januari om 20:00 uur, op woensdag 23 januari om 14:00 uur, op vrijdag 25 januari om 20:00 uur en op zaterdag 26 januari om 20:00 uur. Graag ziet Toneelclub Boekel het publiek komen genieten in Nia Domo. Zoals gewoonlijk is de entree gratis.

Foto's:


0