Run op kaarten Waeverstad op z’n kop

GEMERT – Er is een run op kaarten voor Waeverstadop z’n kop. Voor zaterdag alleen nog tribune kaarten beschikbaar, voor vrijdag nog een beperkt aantal zaalkaarten beschikbaar.

In januari 2018 werd de eerste editie van Waeverstadop z’n kop gelanceerd. Vanuit het niets wierp zich een achtkoppig team op om de kar te gaan trekken in de organisatie van de voormalige Bonte Avonden in Gemert. Er werden artiesten benaderd, gesprekken gevoerd, logo’s ontworpen en vooral gebrainstormd om een leuke, maar ook kwalitatief een hoogstaand carnavaleske avond neer te zetten. En hoe! De organisatie werd bedolven onder lauterpositieve reacties.
Dat de avonden populair zijn blijkt uit de kaartverkoop. Voor de Zaterdagavond waren de zaalkaartjes binnen een paar dagen uitverkocht. En ook voor de vrijdagavond zijn er nog maar een beperkt aantal zaalkaarten te verkrijgen. Vindt u het fijner om van een afstandje, maar vanuit een overzichtelijke plek van de avond te genieten, dan zijn er nog een aantal tribunekaarten te koop.

Zowel vrijdag 18 januarialszaterdag 19 januariwordt u warm onthaald, en serveren wij u talenten uit Gemert-Bakel aangevuld met topacts uit de regio. Groepen als Noginnedanen Koskoierdebuteerde vorig jaar op het WOZK-podium, en komen dit jaar graag weer terug om u hun muzikale capaciteiten te laten zien. De Kletser Rob Scheepers uit Sterksel is meervoudig winnaar van de zilveren narrekapen tegenwoordig bekend van zijn eigen theaterprogramma’s en het TV programma “padoempats”. Het Eendracht podium is hem niet onbekend, en kruipt voor deze avonden weer eens lekker ouderwets in de ton. Ook Wichard de Benisen JorlanManderszijn bekende namen in het tonpraterswereldjeen zullen actede présence geven. De Ex-prinsensoos is al jaren vaste prik, en we laten ons dit jaar ook weer door hen verrassen. We zijn erg trots op de terugkeer van “de mobiele”. Dit cabaretduo bestaat uit Peter Vogels en Laurens van den Berg; Zij voelen zich thuis op Gimmersegrond, en ook een carnavalspodium is niet vreemd voor dit stel. Echt weer iets om naar uit te kijken. Ook de Gummigalgen en Hai komen even gedag zeggen. Drie Gimmersebroers en unne Hellemonder. Alleen die combi maakt het al leuk. De avond zal worden afgesloten door het van Binsbergen Trio. Als eeuwige studenten komen zij Gemert een minicollege “cantus” geven. Onvervalst meeblèren is een must. De avond wordt muzikaal ondersteund door de weavers en deze keer zorgvuldig aan elkaar gepraat door Sander Leenders. Natuurlijk is Z.D.H. Prins Ruud d’n Twídde bij ons te gast.
Zaalkaarten kunt u bestellen via www.drumknaauwers.nl/tickets en tribune kaarten zijn te verkrijgen via www.eendracht-gemert.nl/theater . In de zaal worden plaatsen voor u gereserveerd, terwijl u boven naar eigen keus kunt plaatsnemen.

Waeverstaddas

Als extraatje hebben we een Waeverstaddas laten maken. Net zoals Oeteldonk, Kattegat en Kruikenstad heeft nu ook Waeverstadeen eigen das. Als carnavalvierende Gemertenaar kan je op deze manier vol trots laten zien waar het te doen is tijdens carnaval. Deze das past bij elke carnavalskostuum, en we zouden het te gek vinden om waeverstad op deze manier groen, Wit, rood te laten kleuren tijdens de carnaval. De das is alleen tijdens Waeverstadop z’n kop tegen een gereduceerd tarief te koop. Nadien zijn ze verkrijgbaar bij Feest en kadowinkel “de Hofdame” aan de kerkstraat voor het bedrag van €11,-. Hier kunt u overigens ook terecht voor kaartjes. Bij een gouden ticket krijgt u automatisch een das van ons cadeau.

Foto's:


0