WAC Gemert Wedstrijd van de Week

GEMERT – Afgelopen donderdag stond bij WAC Gemert in de tweede klasse de wedstrijd Heeren van Geerts Schilderwerken tegen La Compagnie op het programma.

Bij de Heeren van Geerts Schilderwerken ontbrak de huidige topscorer van de tweede klasse, Gert Jan Nendez, vanwege een blessure. Hij moest noodgedwongen aanschuiven op de tribune bij de trouwe ‘skantlachers’ (Leonus Verhoeven en zijn compagnon Tanco) van de Heeren van Geerts Schilderwerken. Ook alleskunner Sanderke van de Broek, targetman Rico van Dijk en box to box speler Tonnieke van Kessel moesten deze wedstrijd laten schieten vanwege een blessure.
De eerste kansen in deze wedstrijd waren voor Heeren van Geerts Schilderwerken. Sander dun Hap miste tot tweemaal toe maar net het doel. Na een foutje in de verdediging bij de Heeren van Geerts Schilderwerken scoorde Wilco Gruijters 0-1 voor La Compagnie.
Kort daarna had aanvoerder Eric Kantona de 1-1 op zijn schoen, maar keeper Ton Peters redde knap. Ronald Brouwers had veel pech dat zijn harde schot via de paal naast ging. Ook het jonge talent van de Heeren van Geerts Schilderwerken, Fons Brouwers, was met een paar goede acties gevaarlijk.
Heeren van Geerts Schilderwerken had meer en ook betere kansen dan La Compagnie. Maar telkens was het de uitblinkende keeper Ton Peters die de Heeren van Geerts Schilderwerken van het scoren af wist te houden. Met een aantal sublieme reddingen hield hij zijn team op de been. Sam van de Pol had de wedstrijd acht minuten voor het einde kunnen beslissen, maar zijn schot ging rakelings naast het doel van Willem Kiep. Vijf minuten voor tijd had coach/manager Toon Kwast genoeg gezien en besloot om in te grijpen. Hij wisselde keeper Willem Kiep voor Eric Kantona die als meevoetballende keeper ging spelen om zodoende alsnog een gelijkspel te kunnen forceren. Gerco Vervenne en Paul dun Beyer van de Heeren van Geerts Schilderwerken kregen hierbij nog een mogelijkheid om tot scoren te komen, maar ook zij konden keeper Ton Peters niet verschalken. De betrouwbare en eerlijke vlaggenist/assistent coach Jonas van Wetten werd er zelfs een beetje moedeloos van. Eindstand 0-1 voor La Compagnie.

Uitslagen 10 januari

Hoofdklasse: KentekenplaatOnline.nl – Twee ons communicatie 2-6; Autobedrijf van Schijndel – Machinehandel vd Biggelaar 1-5; Spier Poortautom./vd Meijs – Workout Center Gemert 3-1; vd Graft accountant&belasting – Commanderij 1 1-5; Dientje/AP Training – YUQO Digital Marketing 7-2; Minn 10 Menswear/’t Ridderhof – Martens Dakbedekkingen 1-12
1e Klasse: RoHaRo – Commanderij 3/Rooijackers Woo 6-2; Gij&Ik/Gimmerts Kruidenvrouwt – Stender/`t Ridderhof 1-4
2e Klasse: Commanderij 2/Habraken Timmer – accu.nl 2-3; Heeren v Geerts Schilderwerke – La Compagnie 0-1; Unibouw/DeLaRoy – Zalencentrum Dientje 0-3; VMW/Carmako – Happy Boys 1 6-0; La Gondola/Crazy Air – Zonnestudio Gemert 1-1; Rayen Timmerwerken – Wereldwinkel 1-3

Programma 17 januari

Hal 1: 18.30 vd Graft accountant&belasting – Dientje/AP Training; 19.06 RoHaRo – Gij&Ik/Gimmerts Kruidenvrouwt; 19.42 Autob.Schoen./P&P Groenpr. – Happy Boys 2; 20.18 Smets Zeefdrukkerij – School Tuiniers/v.Rooij Grasz; 20.54 Lunenburg Administratie & Adv – Vogels Metaalbewerking; 21.30 Commanderij 3/Rooijackers Woo – Hazenveld/Verhagen; 22.06 vd Bungelaar Schilderwerken – Stender/`t Ridderhof
Hal 2: 18.30 Commanderij 1 – Martens Dakbedekkingen; 19.06 VMW/Carmako – accu.nl; 19.42 La Gondola/Crazy Air – Rayen Timmerwerken; 20.18 Happy Boys 1 – La Compagnie; 20.54 Unibouw/DeLaRoy – Wereldwinkel; 21.30 Zonnestudio Gemert – Commanderij 2/Habraken Timmer; 22.06 Zalencentrum Dientje – Heeren v Geerts Schilderwerke

Foto's:


0