Cordon Rouge in De Bunker Gemert

GEMERT – De Bunker prijkt deze week weer aardig op de wereldkaart. Bij de Tuney Thursday verschijnt een Amerikaanse zangeres. Op zaterdag valt er een Franse deken over de zaal bij het popduo Cordon Rouge.

Op donderdag 7 februari staat de Amerikaanse Anna Coogan voor de Tuney-microfoon. Coogan, die in Oosterijk opera studeerde, pikte de zang op nadat ze haar studie biologie af had gerond. Met een voorliefde voor country, folk en americana reisde ze een tijdje alleen de wereld rond. In deze tour vormde zij het voorprogramma voor acts als Lambchop, Reamonn en Fred Eaglesmith. Zij bracht zelf meerdere albums uit waarvan ze de laatste in Rome opnam met meestergitarist Daniele Fiaschi. In haar huidige tour laat ze op de planken van De Bunker horen hoe dat klinkt.De zaal is donderdag open vanaf 20.00 uur en het is showtime om circa 21.30 uur. De rondgaande fooienpot geldt als entree met een minimale inleg van € 3,50 euro.

Op zaterdag 9 februari maakt De Bunker zich op voor Cordon Rouge: de parel van de Gemertse Marg van Eenbergen en compagnon Pim van de Werken. Deze twee producers presenteren met trots hun nieuwe liefde. Frenchpop, muziek geworteld in de 60’s en 70’s, maar met een elektronische aanpak die verraadt dat het inmiddels 2019 is. De twee, bekend van bands als Seedling Gram en Silence is Sexy, wisselen Frans en Engels met elkaar af, zodat men ergens toch nog kan horen waarover het gaat. Naast het live-optreden van Cordon Rouge verzorgt de DJ de rest van de muzikale invulling. Fête!
De zaal is open van 20.00 uur tot 02.00 uur en de entree is gratis.

Verwacht

Donderdag 14 februari: Tuney Thursday met Mc Hansen (DK)
Vrijdag 15 februari: Gamenight
Zaterdag 16 februari: Sussurous
Donderdag 21 februari: Tuney Thursday met Jon Roniger & The Good for Nothing Band (USA)
Vrijdag 22 februari: Vinylclub
Cordon Rouge.

Foto's:


k