Tienercarnaval in Gemert

GEMERT – Stichting Tienercarnaval organiseert al 26 jaar carnaval voor de kinderen in de leeftijd van 10 tot en met 15 jaar. Op zondag 3, maandag 4 en dinsdag 5 maart zal de 27e editie van tienercarnaval losbarsten. Voor een toegangsprijs van 2 euro kan iedereen er bij zijn. Op deze drie avonden kunnen tieners los gaan met vriendjes, vriendinnetjes en klasgenoten.

Op dit moment zijn de vrijwilligers druk bezig met de voorbereidingen. Van prijzen voor diegene die als beste verkleed gaat, dj tot en met de versnaperingen. Aan alles wordt gedacht. Maar waar de vrijwilligers helaas niet voor kunnen zorgen zijn de deelnemers voor de polonaise. Daar kom jij in beeld…
De beste carnavalskrakers, vrolijke versieringen, liters fris, kilo’s chips en niet te vergeten overheerlijke frikadellen worden ingeslagen om alle tieners een carnaval te bezorgen die ze niet snel gaan vergeten. Voor consumpties kunnen muntjes worden gekocht, waarmee van alles kan worden gekocht. Vanaf 19.00 uur gaan de deuren open en om 23.00 uur mag iedereen weer naar huis. Zoals bekend is Tienercarnaval Gemert rook-, alcohol- en ouders-vrij. Op www.tienercarnaval.nl staat alle informatie.

Foto's:


0