De Korfrakkers verslaat ODC

ERP – Zondag voor koploper De Korfrakkers uit Erp de wedstrijd op het programma tegen ODC, de nummer laatst op de ranglijst. Maar zoals de Erpse voorzitter tijdens de line up al aangaf; ODC is een goed korfballende ploeg die het tegenstanders elke week moeilijk maakt.

En zo was ook precies de eerste helft. Het eerste doelpunt werd gescoord door ODC uit een doorloopbal, waarna de stand gelijk werd getrokken door een kansje van Erpse zijde. De scores gingen over en weer. De Korfrakkers was aanvallend zoekend naar de opening. ODC was in het eerste gedeelte zuiver in het afstandsschot. De ruststand 8-8 gaf de verhoudingen in de wedstrijd goed weer.
In de tweede helft nam De Korfrakkers meteen het initiatief, maar ODC kon blijven volgen. Pas bij een stand van 10-10 kon De Korfrakkers uit gaan lopen en de aanvallen spelen, die ze graag wilde. Drie afstandsschoten brachten de stand op 13-10 en toen was het verweer van ODC gebroken. De wedstrijd werd in het verdere vervolg gemakkelijk uitgespeeld door de Erpsen. Ook de junioren kregen nog hun speelminuten tijdens de laatste vijf minuten. De eindstand werd 21-14.

Foto's:


0