Gamenight en Susurrous in De Bunker

GEMERT – Een vol programma deze week in De Bunker in Gemert. Donderdag geeftt Jonesy, begeleid door Tis Marang, een Tuney Thursday concert. Vrijdag is er een gamenight en op zaterdag betreedt Susurrous het podium van het Gemertse jongerencentrum.

Jonesy is singer-songwriter, speelt gitaar, piano en schrijft muziek en teksten. Zij wordt begeleid door de muzikale duizendpoot Tis Marang op contrabas, banjo en guitarron. De combinatie van het melodieuze gitaarspel samen met het warme geluid van de contrabas, het heldere en soms opzwepende geluid van de banjo en de klank van de guitarron, versterken de zeggingskracht van de nummers en teksten. Het recept voor de muziek van Jonesy: doe wat pop, folk, country, americana, blues, jazz in een blender. Goed mixen, en je krijgt een lekkere muzikale smoothie. De zaal gaat donderdag open om 20.00 uur en het concert begint rond 21.30 uur. De fooienpot gaat rond voor de entree, met een minimaal gevraagde bijdrage van € 3,50.
Op vrijdag 15 februari kunnen bezoekers in De Bunker weer gezellig offline gaan met de leukste bordspellen, zoals Ticket To Ride, Catan of Risk. Een eigen spel meenemen mag ook. De Gamenight begint om 19:00 uur en is bedoeld voor alle leeftijden. De entree is gratis.
Op zaterdag 16 februari betreedt Susurrous het podium in De Bunker. Susurrous is de Helmondse multi-instrumentalist Lennart Vaarten. Zijn muziek zoekt de balans zoekt tussen Indie, triphop, ambient en modern klassiek. Inmiddels is zijn tweede album ‘Clouded Minds’ uit. De Bunker is zaterdag open van 20:00 tot 2:00 uur en de entree is gratis.

Verwacht

21 februari: Jon Roniger band (USA)
1 maart: A Heavy Carnaval met Mouflon
9 maart: Courtesy Call & Cooking John
30 maart: Black Sabbath Tribute

Jonesy.

Foto's:


0