Gemert wil wat goedmaken bij Alphense Boys

GEMERT – Gemert gaat komende zondag op bezoek bij Alphense Boys. Dat is een opponent waarmee de zwartwitten nog een appeltje te schillen hebben. In de eerste confrontatie werd een vlot verkregen 3-0 voorsprong alsnog weggegeven: 3-5.

Dat bizarre duel op sportpark Molenbroek leidde tot flink wat gemor in het Gemertse kamp. En terecht. Want zo’n marge om zeep helpen, mag een kampioenskandidaat eigenlijk niet overkomen. Komende zondag wacht de kans op revanche.
Alphense Boys bezet momenteel een achtste plaats met 22 punten uit 17 wedstrijden. De ploeg verloor afgelopen zondag van Halsteren (3-1), dat daarmee naar de tweede plaats op de ranglijst opschoof. Ook de andere toppers maakten geen fout. Groene Ster won uit bij RKAVV (0-2) en Baronie wees Nuenen terug (4-2).
Gemert was zoals bekend een weekendje vrij. Voor de zwartwitten stond eigenlijk de confrontatie met SVA Papendorp op het programma, maar die ploeg trok zich eerder dit seizoen terug uit de competitie. De equipe van Reinald Boeren heeft zich dus extra kunnen opladen voor de komende twee duels. Want na Alphense Boys wacht nog voor carnaval de clash tegen koploper Baronie op het eigen sportpark Molenbroek. Dat belooft een enorme kraker te worden.
Maar eerst gaat het vizier op komende zondag. De wedstrijd op sportpark De Bijlen in Alphen aan de Rijn begint zondag om 14.00 uur.

Foto's:


0