Inbraakgolf bestelbussen Gemert

GEMERT – Een inbraakgolf vannacht in Gemert. De daders hebben het gemunt op de inhoud van bestelbussen. Op minstens vier plekken was het raak.

 

Op de Doonheide, Gorterstraat, de President John F. Kennedystraat en Sint Annastraat zijn in de nacht van 7 op 8 februari 2019 gereedschappen en andere materialen uit de bedrijfsbussen gestolen.

Het slachtoffer van een van de inbraken meldt ter plekke een onbekend wit autootje te hebben gezien. Ook zou er een verdacht open wifi-netwerk in de lucht zijn geweest. Dat kan ingezet zijn om autosleutels te hacken. Dat is een populaire methode om het portier van een voertuig te kunnen openen. Of dat in Gemert het geval is, is overigens de vraag, want de inbrekers hebben ook ruiten van bussen kapot geslagen.  Mensen die iets verdacht gehoord of gezien hebben of meer informatie hebben over deze inbraakreeks kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844 (Foto: 112nieuwsonline.nl).

 

 

Foto's:


I