Jubilarissen Zij actief Gemert

GEMERT – Tijdens de jaarvergadering van Zij actief Gemert zijn drie dames gehuldigd. Annelies van Dijk voor haar 50-jarige lidmaatschap, en Maria van de Vossenberg en Tonnie van de Boom omdat ze 40 jaar lid zijn. Deze dames hebben in de jaren van hun lidmaatschap veel betekend voor de vereniging. Maria van de Vossenberg en Annelies van Dijk zijn allebei twaalf jaar bestuurslid geweest. De laatste is zelfs erelid van de vereniging. Tonnie van de Boom is vooral actief geweest bij culturele activiteiten. Zij actief Gemert wil hen van harte feliciteren met dit behaalde jubileum. Op de foto: Annelies van Dijk (l), Maria van de Vossenberg (m) en Tonnie van de Boom (r).

Foto's:


0
  1. Tonny van den Boom zegt:

    Bij de jubilarissen van Zij Actief staat e.e.a. fout vermeld.
    Maria van de Vossenberg is 50 jaar lid niet Annelies van Dijk.
    Annelies is 40 jaar lid.
    En het is Tonny van den Boom, niet Tonnie….