Parkeren Commanderije Cross

GEMERT – De Gemertse Atletiek Club houdt zondag 10 februari voor de 56e keer de Commanderije Bosloop. Die vindt plaats in de bossen en op het strand bij Natuurpoort Nederheide. De naam is dan ook aangepast in de Nederheide Commanderije Cross.

Het parcours ligt rond Natuurpoort Nederheide, Kaag 9, Milheeze. Om de gebruikers van Restaurant Nederheide zo weinig mogelijk tot last te zijn worden de auto’s geparkeerd op de parkeerplaats van Strandbad Nederheide. Deelnemers en toeschouwers worden verwezen naar deze parkeerplaats door parkeerwachters. Fietsen kunnen gestald worden in de fietsenstalling van het strandbad.Ook wordt de vaste mountainbike-route een stukje omgeleid. De omleidingsroute wordt met bordjes en linten aangegeven. De fietsclubs zijn op de hoogte gebracht van de omlegging.Het is tot dertig minuten voor de start van ieder onderdeel mogelijk om nog in te schrijven voor deze cross. De eerste start is om 10.30 uur. De laatste start, voor de kleinste lopers, is om 13:50 uur. Meer gegevens staan op www.gacgemert.nl.

De start van een jeugdgroep in 2018. (foto: Theo van Gerven)

Foto's:


0