René Reijnders wederom winnaar

GEMERT – Toer en Wielerclub Gemert (TWC) heeft tijdens haar algemene ledenvergadering het kilometer-klassement bekend gemaakt. Tijdens de drukbezochte vergadering werd ook het programma met de tochten voor dit jaar gepresenteerd.

Een terugkomende klassieker is een tocht in de Utrechtse Heuvelrug. En natuurlijk de eigen klassieker, de rit naar Alde Biezen, zit weer in het programma evenals een weekend op 28 juni. Op de vergadering werden de kilometers van vorig jaar bekend gemaakt. In totaal hebben alle fietsers tijdens de zondagstochten 84846 km gefietst in 60 ritten. Daar wordt elk jaar een klassement van opgemaakt om te bepalen wie de meeste kilometers met de tochten mee heeft gereden. Op de derde plaats eindigde Jacky Vermeulen met 2873 km. Op de tweede plaats Henk van Stiphout met 2973 km. Winnaar, voor het derde jaar op rij, was René Reijnders met 2998 km. De wisselbeker mag nu definitief in zijn prijzenkast blijven staan. Op het einde van de vergadering werd nog even de nadruk gelegd op de drie V’s bij TWC Gemert. Namelijk die van Veiligheid, Vriendelijkheid en Vrolijkheid. Gedrag op de weg is van groot belang bij TWC, een club die blijft groeien en momenteel 82 leden kent. Op zaterdag 9 maart wil TWC Gemert weer een cursus organiseren voor de beginnende fietser. Deze cursus gaat over veiligheid en techniek en bestaat uit een theorie-gedeelte en een praktijk-gedeelte. Meer info volgt.

Foto's:


0