Ruud Nooijen vorst Vliegenmeppers

BOEKEL – In een bomvolle residentie van Carnavalsvereniging de Vliegenmeppers uit Boekel, werd vrijdag rond de klok van elf de 55e vorst onthuld. Vorst Ruud d’n Urste regeert komend jaar over de Vliegenmeppers.

Vorst Ruud d’n Urste is in het dagelijks leven bekend als Ruud Nooijen. Hij is 40 jaar oud en getrouwd met Karin van Sleeuwen (38). Samen met hun drie kinderen Daan, Ties en Janne wonen ze aan de Arendstraat in Boekel. Ruud is werkzaam als bedrijfsleider bij Jos Kanters Groenvoorziening. Verder speelt hij graag voetbal en is hij trainer/coach van het team JO8-2 van Boekel Sport. Daarnaast drinkt hij graag een pilsje met zijn vrienden. Karin heeft een bloemenzaak in het centrum van Boekel Samen gaan zij dit carnavalsseizoen voorop onder het motto “55 jaor, ’t hout nie op!” Op zondag 17 februari is er vanaf 12.11 uur een receptie in zaal La Compagnie in Boekel waar iedereen het vorstenpaar kan feliciteren. (foto: Kuppens fotografie)

Foto's:


0