Spinnen levert 1300 euro op

GEMERT – Afgelopen zaterdag was het bij fitland een komen en gaan van fanatieke spinners tijdens de spinning-marathon van Gimmert goes Alpe d’HuZes. Nadat burgemeester Michiel van Veen om 12.00 uur het startschot had gegeven werd er volop gespind voor het goede doel.

Ook de burgemeester waagde zich een uur op de spinfiets, evenals enkele wethouders. Ieder uur werd er door een nieuwe groep gefietst, maar drie personen fietsten maar liefst 4 uur achter elkaar. De spinningmarathon leverde ruim € 1300,- op. Dit evenement is dus zeer geslaagd en hiervoor wil Gimmert goes Alpe d’HuZes alle deelnemers hartelijk danken.Buiten activiteiten die Gimmert goes Alpe d’HuZes organiseert kan het team ook met een van de volgende acties gesteund worden; Bierpakketten, zonnebloempjes in de vorm van een speldje, een naam van een dierbare op het shirt of een kaars op de berg. Iedereen die meer wilt weten over bovenstaande acties kan een kijkje nemen op de site www.alpedhuzesgemert.nl.

Foto's:


0