Veranda en tuinkamer: Martin van Creij timmerwerken

VENHORST – Met een fraaie veranda haal je de woonkamer naar buiten en de tuin naar binnen. En als zo’n veranda dan ook nog een mooi geheel vormt met je woning is het een lust voor het oog. Bij Van Creij Timmerwerken in Venhorst bedenken ze daar de juiste oplossingen voor.

Bij Van Creij maken ze al ruim 15 jaar stijlvolle overkappingen. Deze zijn altijd maatwerk en geheel naar de wensen van de klant en passend aan de stijl van de woning. Dit kan variëren van duurzaam Eiken- of Douglashout of afgelakt in de gewenste kleur. De overkapping/tuinkamer wordt voorzien van elektrapunten en het gewenste aantal lichtstraten om optimaal licht binnen te krijgen. De veranda of tuinkamer is een verlengstuk van het woonhuis en tevens de plek waar je optimaal kunt genieten van je tuin of terras.

Glazen schuifdeuren

Omdat we in ons land niet altijd zeker zijn van het weer is de mogelijkheid om een glaswand of schuifpui te plaatsen, zodat je op een frissere dag ook heerlijk buiten kunt genieten. Indien de glaswanden worden geplaatst in stalen kozijnen geeft dit een zeer mooi en industrieel aanzicht.
Voor meer informatie en voorbeelden kunt u kijken op www.verandaentuinkamer.nl  of belt u voor een geheel vrijblijvende afspraak met 06 10906548.

Foto's:


V