Voorbereiding Boerenbruiloft Boerdonk

BOERDONK – Het is al weer een tijdje geleden dat het aanstaande Boerdonkse boerenpaar Jan vd Vossenberg en Anja Penninx bekend maakten te willen gaan trouwen op carnavalsdinsdag 5 maart in Den Hazenpot te Boerdonk. Ze hopen dat het een geweldige bruiloft wordt.

De kaartjes voor de koffietafel hebben ze al geregeld voor de gehele familie en kennissenkring. Ze hebben een aantal foto’s gemaakt, waaruit ze een selectie gemaakt hebben voor de officiële uitnodiging voor de Boerenbruiloft. Deze uitnodiging zal binnenkort in Boerdonk en bij vrienden en bekenden in de bus vallen. Ook wordt er een mooi filmpje in elkaar gezet voor het item ‘Kwik het paar’ tijdens het feest.
Om verzekerd te zijn van een plaatsje aan de koffietafel op carnavalsdinsdag 5 maart om 12:00 uur, kan een kaartje gekocht worden in gemeenschapshuis Den Hazenpot in Boerdonk. Er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Iedereen die niet bij de koffietafel aanwezig kan zijn, is van harte welkom na de koffietafel, vanaf 13.00 uur, voor het officiële gedeelte, de receptie en aansluitend het bruiloftsfeest van het paar. De BoerenBruiloftcommissie en het paar met hun getuigen zijn al druk bezig met de invulling van het programma op die dag. Wat al wel zeker is dat de deejays van ‘de ouwe meuk’ weer voor de gezellige muziek zullen zorgen op die middag.
Degenen die nog bezwaar hebben tegen dit voorgenomen huwelijk kunnen dit kenbaar maken bij notariskantoor van Kol-Huibers via amgvankol@hetnet.nl of 06-51505939.

Foto's:


0