WAC Gemert Wedstrijd van de Week

GEMERT – Afgelopen donderdag stond in de eerste klasse van WAC Gemert de wedstrijd tussen middenmoter vd Bungelaar schilderwerken en nummer laatst Hazenveld/Verhagen op het programma. Onder leiding van coach/lijnrechter Arie vd Poel is Hazenveld/Verhagen, het team van de week, jarenlang een goede middenmoter geweest.

Het is echter steeds meer een probleem om elke week het team compleet te krijgen. Daardoor heeft Hazenveld/Verhagen besloten om er aan het einde van het seizoen mee op te houden. Onder leiding van aanvoerder/sponsor Hans Verhagen proberen de spelers het laatste seizoen toch nog mooi af te sluiten.

Het begin van de wedstrijd gaat redelijk gelijk op en resulteert aan beide zijdes in enkele mogelijkheden. De eerste echte goede aanval betekent de 1-0 voor Hazenveld/Verhagen. Het is Dennis Clignett die mee opkomt en met een goede actie Rico van de Ven weet te bereiken. Deze geeft hem weer perfect terug en zo is het voor Dennis een koud kunstje om te scoren. Hierna is het vd Bungelaar Schilderwerken dat de druk wat meer opvoert. Dit resulteert in enkele kansen voor gebroeders Adriaans, Sander van Erp en Jaron Tielemans. Zij stuiten echter steeds op de goed keepende Harold Sanders. Aan de andere kant is het Dave Clignett die de opkomende Eddy Verhagen weet te bereiken. Deze schiet ineens maar ziet zijn schot rakelings over gaan. Dan zit het zoals zo vaak dit seizoen weer niet mee voor Hazenveld/Verhagen. Het is Michael Adriaans die zijn schot via via in de goal ziet gaan. Bijna meteen na de 1-1 krijgt Hazenveld/Verhagen een grote kans om weer op voorsprong te komen. Het is Rico van de Ven die allen vrij voor goal komt alleen ziet hij zijn inzet gestopt worden door keeper Jelle Analbers. Vd Bungelaar Schilderwerken blijft het meeste de aanval zoeken maar Ronald Adriaans en Joost Cuijpers weten Harold Sanders ook niet te passeren. Dan is het weer Rico vd Ven die voor gevaar zorgt, hij slalomt door de verdediging heen en weet beheerst af te ronden: 2-1. Met nog tien minuten op de klok is er nog tijd genoeg voor vd Bungelaar schilderwerken om een nederlaag af te wenden. Na nog wat kleine mogelijkheden weet het Harold Sanders eindelijk te passeren. Het is echter Dave Clignett die met een uiterste krachtsinspanning een doelpunt weet te voorkomen. Helaas voor Hazenveld/Verhagen valt toch de 2-2 enkele minuten voor tijd. Michael Adriaans laat met een strak schot vanaf de stippellijn keeper Harold kansloos. Met nog tien seconde op de klok is het broer Ronald die zich knap vrijspeelt en over links alleen op goal afkan, echter wordt zijn poging wederom door Harold gestopt. In de tegenaanval lost Ferry Hazenveld het laatste schot van de wedstrijd, maar in de zoemer brengt Jelle Analbers de al dan niet nog noodzakelijke redding. De wedstrijd eindigt in 2-2, een resultaat waar beide ploegen niet veel mee opschieten.

Het team van de week is Hazenveld/Verhagen.

Uitslagen 7 februari

Hoofdklasse: Twee ons communicatie – Workout Center Gemert 1-2; Machinehandel vd Biggelaar – YUQO Digital Marketing 4-2
1e Klasse: Lunenburg Administratie & Adv – Stender/`t Ridderhof 3-3; Smets Zeefdrukkerij – Happy Boys 2 2-3; Commanderij 3/Rooijackers Woon – Gij&Ik/Gimmerts Kruidenvrouwtje 4-0; vd Bungelaar Schilderwerken – Hazenveld/Verhagen 2-2; Autob.Schoen./P&P Groenpr. – Vogels Metaalbewerking 7-5; RoHaRo – School Tuiniers/v.Rooij Grasz 4-1
2e Klasse: VMW/Carmako – Heeren v Geerts Schilderwerken 3-1; Happy Boys 1 – Rayen Timmerwerken 0-10; Zonnestudio Gemert – Wereldwinkel 1-4; La Gondola/Crazy Air – accu.nl 1-2; Zalencentrum Dientje – Commanderij 2/Habraken Timmerw 3-2; Unibouw/DeLaRoy – La Compagnie 0-0

Programma 14 februari

Hal 1: 18.30 Commanderij 2/Habraken Timmerw – La Compagnie; 19.06 Machinehandel vd Biggelaar – Minn 10 Menswear/’t Ridderhof; 19.42 YUQO Digital Marketing – Spier Poortautom./vd Meijs; 20.18 Martens Dakbedekkingen – vd Graft accountant&belasting; 20.54 Commanderij 1 – Autobedrijf van Schijndel; 21.30 Workout Center Gemert – KentekenplaatOnline.nl; 22.06 Twee ons communicatie – Dientje/AP Training
Hal 2: 18.30 Rayen Timmerwerken – Heeren v Geerts Schilderwerken; 19.06 Happy Boys 2 – vd Bungelaar Schilderwerken; 19.42 Hazenveld/Verhagen – Smets Zeefdrukkerij; 20.18 Stender/`t Ridderhof – RoHaRo; 20.54 Gij&Ik/Gimmerts Kruidenvrouwtje – Autob.Schoen./P&P Groenpr.; 21.30 School Tuiniers/v.Rooij Grasz – Lunenburg Administratie & Adv; 22.06 Vogels Metaalbewerking – Commanderij 3/Rooijackers Woon

Foto's:


0